Achtergrond

Het programma BlueCoin is ontstaan een aantal jaar geleden toen ik voor mezelf op zoek was naar een handig programma om mijn geldzaken in bij te houden. De meeste programma’s die er toen waren heb ik geprobeerd. Toch vond ik het frustrerend om ermee te werken; allemaal hadden ze wel iets dat ik zo onhandig vond dat het niet meer de moeite waard was om het te blijven gebruiken.

Omdat ik specifieke ideeën had over hoe een digitaal huishoudboekje eruit zou moeten zien, besloot ik te kijken of ik deze zelf kon laten maken. Hiervoor heb ik programmeurs uit onder andere Roemenië, Rusland en Argentinië ingehuurd.

Het resultaat kan je nu op deze website bestellen en downloaden.

Wat er nu beschikbaar is, is de eerste versie. Deze werkt volledig, importeert transactiebestanden, herkent vaste lasten en toont uitgaven en inkomsten per relatie of categorie.

De bedoeling is dat de opbrengsten uit de verkoop hiervan uit de eerste zes maanden volledig geïnvesteerd worden in een tweede versie. Als leidraad voor ontwikkeling van nieuwe features hiervoor wil ik graag de wensen van de eerste gebruikers aanhouden.

Als je nu BlueCoin koopt, heb je dus niet alleen een handig digitaal huishoudboekje maar ook de mogelijkheid mede te bepalen hoe de nieuwe versie eruit gaat zien.

Ivar van Duuren

 
€18.00
Licentie voor onbeperkt gebruikBlijf op de hoogte, bijvoorbeeld over nieuwe ondersteunde banken.
Naam:
Email:

Wachtwoord vergeten?
Gebruikersnaam vergeten?
Een account aanmaken?
Registreer dan hier

Downloadomgeving
Bekijk mandje
Uw mandje is momenteel leeg.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com