Bestand downloaden

Om te beginnen moet je bij je bank een bestand downloaden met transactiegegevens.

Op dit moment worden de ING bank, de Rabobank, de ABN AMRO Bank, de SNS Bank en de ASN Bank ondersteund. Kies hier voor het formaat 'kommagescheiden'.

Er wordt gewerkt aan ondersteuning van andere banken; abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, of mail me als je hieraan mee wilt werken!

 

Bij de ING kan de plek om te downloaden lastig te vinden zijn. Nadat je bent ingelogd, zie je onder de nummers van je rekeningen, maar boven de laatste transacties, de optie 'Overzicht van uw rekeningen'. Deze link staat boven 'Voorkeursinstellingen'.

Nadat je op 'Overzicht van uw rekeningen' hebt geklikt, kies je voor de rekening waarvan je gegevens wilt downloaden.

Vervolgens zie je aan de rechterkant van het scherm, boven de transacties, drie opties - de middelste daarvan is Downloaden. Klik daar op.

Je kan nu de periode kiezen waarvan je de transacties wil downloaden. Hoe meer hoe beter, maar je mag van de ING niet een ongelimiteerd aantal downloaden. Begin met het kiezen van een periode van bijvoorbeeld 3 à 4 maanden.

 

Let erop dat je bij de T/m datum niet vandaag mag invullen. Als je een foutmelding krijgt dat je niet zoveel mag downloaden, dan kan je de periode aanpassen.

 
€18.00
Licentie voor onbeperkt gebruikBlijf op de hoogte, bijvoorbeeld over nieuwe ondersteunde banken.
Naam:
Email:

Wachtwoord vergeten?
Gebruikersnaam vergeten?
Een account aanmaken?
Registreer dan hier

Downloadomgeving
Bekijk mandje
Uw mandje is momenteel leeg.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com